PÅ VEJ

Mulvarpe 1_edited-1

 På vej ud i det fri.      Lavet til Nordisk Træfs Konkurrence På vej I 2012

Her ville vi gerne undervejs prøve rigtig mange teknikker.  Og alle har bidraget med farvning, syning og færdiggørelse af quilten.

Teknikker: 1. Vi farvede selv alle stoffer.2. Muldvarpens gang: discharge teknink.                 3. Jordens ujævnheder: krympestof 4. Træets rødder: mallet og broderet på stoffet.          5. Birkestammen: råsilke malet og broderet og derefter applikeret på. 6 .Krokus Blomsterkronerne malet på vliesofix og derefter strøget på, bladene limet på.     7.Tulipanerne: strøget på med vliesofix og broderet, bladene malet på vliesofix.                 8. Blomsterløgene: fri broderi. 9. Katten. først fotokpi på stof, derefter fri broderi.            10. Muldvarpen: fri broderi. 11. Græs og smådyr: frihåndssyet på forsvindingsplast.       12. Højt græs: malet på.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s